Asparges- og Riesling-uke 16-21.april

Det er vår og vi lar oss inspirere av de fantastiske grønnsakene som følger denne årstiden med asparges- og Riesling-uke! Vi lager en 3-retters meny og små retter i vinbaren basert på vårens mest etterlengtede råvare; asparges. For gjester som ønsker å spise i restauranten oppe så lover vi så klart å snike inn noen digge retter […]

06.04.2018

Det er vår og vi lar oss inspirere av de fantastiske grønnsakene som følger denne årstiden med asparges- og Riesling-uke! Vi lager en 3-retters meny og små retter i vinbaren basert på vårens mest etterlengtede råvare; asparges.
For gjester som ønsker å spise i restauranten oppe så lover vi så klart å snike inn noen digge retter der og.
Som godt vinfølge til dette skal vi finne frem et utvalg av nydelige Rieslinger som vi gleder oss til å hente opp fra vinkjelleren.

Meny kommer fortløpende – eller ta en titt på vår instagram profil @cruoslo 😊

Les flere saker