BORDEAUX VINKVELD 3.9

Menyen for kvelden er klar. Viner er håndplukket av kveldens vinkjenner; sommelier Liora Levi. Og rettene er fint avstemt av kjøkkensjefen … with love.  Vi lover top notch på alt, kunnskap og gode diskusjoner om vin og mat og alt som hjertet begjærer for en deilig, lang kveld i Bordeaux – på CRU. Dette blir […]

24.08.2018

Menyen for kvelden er klar. Viner er håndplukket av kveldens vinkjenner; sommelier Liora Levi. Og rettene er fint avstemt av kjøkkensjefen … with love.  Vi lover top notch på alt, kunnskap og gode diskusjoner om vin og mat og alt som hjertet begjærer for en deilig, lang kveld i Bordeaux – på CRU. Dette blir stas, kontakt oss for bord til litt av en opplevelse.

Voilà: her er kveldens meny, 3.september:

Østers
Crémant de Bordeaux
*
‘Fish n’chips’ Hyse – tartarsaus – favabønner – potet – bakt sitron
Dom. de Chevalier 2008
*
‘Roast beef’ yorkshire pudding – stekt sopp – pepperrot
Figeac magnum 2012
*
Ytrefilet av lam – romescosaus – bakt aubergine – cheddar
Pauillac de Latour 2009
*
Pære-crumble – karamell – pæresorbet
Chateau D’Yquem 1996

Mat og vin kr 2300 (inkl. apéritif)

 

post@cru.no  I  23 98 98 98

 

Les flere saker