CRU FESTMENY 17.MAI

Vårlig og festfin meny. Vi har noen ledige bord for 17.mai fra kl 13-20. Her er 4-rettersmenyen for dagen. Ekstra retter for de sultne. Barnemat har vi også. Gulrot og ingefærsuppe. Grønn asparges, posjert egg, hollandaise og parmesan. Villkveite, potetpuré, ratatouille og gremolataolje. … eller Kalv entrecote, mandelpotetpuré, sopp og Diane-saus. Sjokoladefondant, kardemommeis og jordbær. […]

12.05.2017

Vårlig og festfin meny. Vi har noen ledige bord for 17.mai fra kl 13-20. Her er 4-rettersmenyen for dagen. Ekstra retter for de sultne. Barnemat har vi også.

Gulrot og ingefærsuppe.

Grønn asparges, posjert egg, hollandaise og parmesan.

Villkveite, potetpuré, ratatouille og gremolataolje.
… eller
Kalv entrecote, mandelpotetpuré, sopp og Diane-saus.

Sjokoladefondant, kardemommeis og jordbær.

Velg i tillegg
4 østers med rødvinsvinaigrette.
‘sjøkreps benedict’.
sjøkreps – engelsk muffin – spinat – hollandaise.

Bordbestiling: 23 98 98 98 – post@cru.no

Les flere saker