FRENCH FOOD DAY ONSDAG 21.3

Det franske utenriksdepartementet og Alain Ducasse samler over 3000 restauranter i Europa til en helfransk gastronomidag, for å feire det franske kjøkken. Vi byr på magnifique fransk 4-retters meny, for å tilfredsstille de fineste ganer med sans for fransk cuisine. Som generøse nordmenn under britisk påvirkning, serverer CRU denne stolte, franske menyen onsdag 21.mars: Oksetartar […]

14.03.2018

Det franske utenriksdepartementet og Alain Ducasse samler over 3000 restauranter i Europa til en helfransk gastronomidag, for å feire det franske kjøkken. Vi byr på magnifique fransk 4-retters meny, for å tilfredsstille de fineste ganer med sans for fransk cuisine. Som generøse nordmenn under britisk påvirkning, serverer CRU denne stolte, franske menyen onsdag 21.mars:

Oksetartar
Syltet løk, rugbrød og bernaise

***

Hvit asparges og sjøkreps
Asparges- og sitrongress-velouté, grønne erter og urteolje

***

Blanquette de veau
Ytrefilet av kalv, røkt sellerirotpuré, glasert persillerot og dijonsennepssaus

***

Tarte Tatin
Med kefiris

Bestill bord, vi venter påtrykk fra mange frankofile matelskere denne kvelden.

post@cru.no   I   23 98 98 98

 

Kr 795

Les flere saker