VALENTINES PÅ CRU 14.2

Kjærester, datere, ektepar og romantikere. Det er snart tid for å overraske og skjemme bort. Og vår Valentines meny er klar: Det blir Oksetartar. Kamskjell ’pimms’. Farmers Field – potet- og løksuppe med mandel og estragon. Sjøkreps benedict. Skrei med sitrongress og kjørvelsaus, blåskjell og bønner. Andebryst med trøffelmash, einebærsaus og konfit av gulrøtter. Søt […]

09.02.2017

Kjærester, datere, ektepar og romantikere. Det er snart tid for å overraske og skjemme bort. Og vår Valentines meny er klar: Det blir Oksetartar. Kamskjell ’pimms’. Farmers Field – potet- og løksuppe med mandel og estragon. Sjøkreps benedict. Skrei med sitrongress og kjørvelsaus, blåskjell og bønner.
Andebryst med trøffelmash, einebærsaus og konfit av gulrøtter. Søt og syrlig sitronsky, en lemon curd og en sitronsorbet. Millionaire shortbread, av sjokolade og hasselnøtter.

Yr Valentines helaften på CRU: 5 retters fra kr 625 – eller 8-retters for kr 995
Bordbestilling: post@cru.no – 23 98 98 98

Les flere saker