VÅR PÅ VÅR MENY

Vinbarmenyen frister nå med nye retter. Asparges, med egg, hollandaise og parmesan. Og røkt kveitetartar, agurk og estragonolje. Og blåskjellsuppe med sellerirot og dillolje. Og Braisert lam, erter, bacon og karse. Og leverpostei med skogsbærsyltetøy og toast. Og hjemmelaget pasta med røkt smør, syltet stopp og persille. Nye retter i restauranten er også på vei. […]

21.04.2017

Vinbarmenyen frister nå med nye retter. Asparges, med egg, hollandaise og parmesan. Og røkt kveitetartar, agurk og estragonolje. Og blåskjellsuppe med sellerirot og dillolje. Og Braisert lam, erter, bacon og karse. Og leverpostei med skogsbærsyltetøy og toast. Og hjemmelaget pasta med røkt smør, syltet stopp og persille.

Nye retter i restauranten er også på vei. Og du kan til en hver tid lese hva vi har på menyen her på websiden. Vinkartet er også rikholdig presentert.

Les flere saker