17.MAI-MENYEN PÅ CRU

Vi åpner kl 12 og det blir 17.mai-feiring med vårlig festmeny. Vær rask med å bestille bord denne dagen, vi tar siste bord-reservasjon kl 20.30.  Her er vår 4-retters 17.mai-meny: Vi starter med grønn asparges, egg, parmesan,  krutonger og ruccula. Så får du ørret-tartar, nori, kål,  sylteløk, estragon og majones. Hovedretten blir entrecôte av kalv […]

27.03.2019

Vi åpner kl 12 og det blir 17.mai-feiring med vårlig festmeny. Vær rask med å bestille bord denne dagen, vi tar siste bord-reservasjon kl 20.30.  Her er vår 4-retters 17.mai-meny:

Vi starter med grønn asparges, egg, parmesan,  krutonger og ruccula. Så får du ørret-tartar, nori, kål,  sylteløk, estragon og majones. Hovedretten blir entrecôte av kalv med hvit asparges, brocolini, potetpure og rødvinsaus med rosmarin. Til dessert byr vi på vanilje-ostekaker med rabarbra og jordbærsorbet.

Kr 695 og vi serverer samme meny oppe og nede denne dagen. Som ekstra tilvalgsretter kan du velge østers, blini med løyrom, sjøkreps Benedict. Og så har vi barnemat så klart.

Hipp hurra!

Les flere saker