LIORA LEVI – 17.MAI – WINEMAKERS DINNER.

Mye gøy på CRU fremover. Vi inviterer til helaften sammen med vinkjenner Liora Levi 30.april, burgundervin og gastronomi. Husk å bestille bord for 17.mai. Og se frem til vår neste winemakers dinner mandag 4.juni, med Dog Point Vineyard. 30.april: Helaften med Liora Levi og burgunderviner i fokus Liora er et anerkjent ansikt i vinverdenen og ikke […]

11.04.2018

Mye gøy på CRU fremover. Vi inviterer til helaften sammen med vinkjenner Liora Levi 30.april, burgundervin og gastronomi. Husk å bestille bord for 17.mai. Og se frem til vår neste winemakers dinner mandag 4.juni, med Dog Point Vineyard.

30.april: Helaften med Liora Levi og burgunderviner i fokus

Liora er et anerkjent ansikt i vinverdenen og ikke uten grunn. Som president for den norske vinkelnerforeningen og ambassadør for Burgundviner, ønsker vi på Cru sammen med Liora å invitere til en helaften med god mat og Burgundviner i fokus.
Vi henter opp vinflasker fra fantastiske produsenter og setter det sammen med en 4-retters meny til dere.
Bli med på en spennende reise gjennom Burgund med Liora som deler sin ekspertise og erfaring. Vi lover det blir så nærme man kan komme en vingård på Majorstuen 😄🍾🍷

* Meny kommer snart
Mat og vin 1900,- (inkl. apéritif)

 

17.mai: Vi feirer nasjonaldagen med fullt hus. Husk å bestille bord

 

4.juni: Winemakers dinner med Dog Point Vineyard

5-retters meny med 5 viner: kr 695

Endelig er Dog Point tilbake i Norge, og denne gangen slår de seg løs sammen med oss. Vi skal skape en fantastisk kveld med god mat og vin i kombinasjon. Dog Point er en av New Zeelands dyktigste og mest anerkjente vingårder, i 2017 ble de bl.a. kåret til New Zeelands best drevne økologiske vingård. Vi får besøk av viticulturist Nigel Sowman, og gleder oss til å få en smak av hans enorme kunnskap om druer og vin.

 

Bordbestilling til arrangementene:
post@cru.no  –   23 98 98 98

Les flere saker