CRU FESTMENY 17.MAI
Vårlig og festfin meny. Vi har noen ledige bord for 17.mai fra kl 13-20. Her er 4-rettersmenyen for dagen. Ekstra retter for de sultne. Barnemat har vi også. Gulrot og ingefærsuppe. Grønn asparges, posjert egg, hollandaise og parmesan. Villkveite, potetpuré, ratatouille og gremolataolje. … eller Kalv entrecote, mandelpotetpuré, sopp og Diane-saus. Sjokoladefondant, kardemommeis og jordbær. […]
12.05.2017
Vårlig og festfin meny. Vi har noen ledige bord for 17.mai fra kl 13-20. Her er 4-rettersmenyen for dagen. Ekstra retter for de sultne. Barnemat har vi også.
Gulrot og ingefærsuppe.
Grønn asparges, posjert egg, hollandaise og parmesan.
Villkveite, potetpuré, ratatouille og gremolataolje.
… eller
Kalv entrecote, mandelpotetpuré, sopp og Diane-saus.
Sjokoladefondant, kardemommeis og jordbær.
Velg i tillegg
4 østers med rødvinsvinaigrette.
‘sjøkreps benedict’.
sjøkreps – engelsk muffin – spinat – hollandaise.
Bordbestiling: 23 98 98 98 – post@cru.no