FRENCH FOOD DAY ONSDAG 21.3
Det franske utenriksdepartementet og Alain Ducasse samler over 3000 restauranter i Europa til en helfransk gastronomidag, for å feire det franske kjøkken. Vi byr på magnifique fransk 4-retters meny, for å tilfredsstille de fineste ganer med sans for fransk cuisine. Som generøse nordmenn under britisk påvirkning, serverer CRU denne stolte, franske menyen onsdag 21.mars: Oksetartar […]
14.03.2018
Det franske utenriksdepartementet og Alain Ducasse samler over 3000 restauranter i Europa til en helfransk gastronomidag, for å feire det franske kjøkken. Vi byr på magnifique fransk 4-retters meny, for å tilfredsstille de fineste ganer med sans for fransk cuisine. Som generøse nordmenn under britisk påvirkning, serverer CRU denne stolte, franske menyen onsdag 21.mars:
Oksetartar
Syltet løk, rugbrød og bernaise
***
Hvit asparges og sjøkreps
Asparges- og sitrongress-velouté, grønne erter og urteolje
***
Blanquette de veau
Ytrefilet av kalv, røkt sellerirotpuré, glasert persillerot og dijonsennepssaus
***
Tarte Tatin
Med kefiris
Bestill bord, vi venter påtrykk fra mange frankofile matelskere denne kvelden.
post@cru.no I 23 98 98 98
Kr 795