NY HØSTMENY

Ny 4-retters meny i restauranten. Farmers field, lysing, andebryst. Og, en herlig rolly polly dessert. Og fire retter til, om du vil ha vår «Full English». Høstens meny i restauranten er laget med gode høstsmaker for mørke kvelder. Vinkartet har også fått mange nye gode viner. Farmers Field Purreløk posjert i brunet smør – gresskar-misosaus […]

22.08.2019

Ny 4-retters meny i restauranten. Farmers field, lysing, andebryst. Og, en herlig rolly polly dessert. Og fire retter til, om du vil ha vår «Full English». Høstens meny i restauranten er laget med gode høstsmaker for mørke kvelder. Vinkartet har også fått mange nye gode viner.

Farmers Field

Purreløk posjert i brunet smør – gresskar-misosaus – syltede grønne jordbær – cheddarsaus

*

Pannestekt lysing

Gravet egg – gulrotpure – mais – erter – røkt fisk og dill chowder

*

Norsk Andebryst fra Gårdsand

Jordskokk-pure – kantarell  – syltet fennikel – jordskokk-chips – sauce madame anno 1390

*

Jam rolly polly

solbær – kardemomme-custard  – earl grey te-iskrem

4 retters meny, kr 595,-

Se hele menyen under Restaurant og vinbar/restaurantmeny

Les flere saker