NY HØSTMENY
Ny 4-retters meny i restauranten. Farmers field, lysing, andebryst. Og, en herlig rolly polly dessert. Og fire retter til, om du vil ha vår «Full English». Høstens meny i restauranten er laget med gode høstsmaker for mørke kvelder. Vinkartet har også fått mange nye gode viner. Farmers Field Purreløk posjert i brunet smør – gresskar-misosaus […]
22.08.2019
Ny 4-retters meny i restauranten. Farmers field, lysing, andebryst. Og, en herlig rolly polly dessert. Og fire retter til, om du vil ha vår «Full English». Høstens meny i restauranten er laget med gode høstsmaker for mørke kvelder. Vinkartet har også fått mange nye gode viner.
Farmers Field
Purreløk posjert i brunet smør – gresskar-misosaus – syltede grønne jordbær – cheddarsaus
*
Pannestekt lysing
Gravet egg – gulrotpure – mais – erter – røkt fisk og dill chowder
*
Norsk Andebryst fra Gårdsand
Jordskokk-pure – kantarell – syltet fennikel – jordskokk-chips – sauce madame anno 1390
*
Jam rolly polly
solbær – kardemomme-custard – earl grey te-iskrem
4 retters meny, kr 595,-
Se hele menyen under Restaurant og vinbar/restaurantmeny