Restaurant & Vinbar

RESTAURANTEN

I restauranten oppe byr vi på Modern British, smaker og retter inspirert av min oppvekst i England, forandret og foredlet. Iblandet litt fransk og litt nordisk. Og basert på det beste av norske, ferske råvarer for hver sesong. 4-retter eller fler. (Vi ta kun betalt med kort etter corona.) For alle selskaper over 10 stk vil det være en 10% service charge på regningen.

VINBAREN

I vinbaren nede får du en god 3 retters ukens meny og en liten a la carte meny.  Uformelt. Mye god vin på glass. Stikk innom for en matbit, ta en drink i baren eller et glass vin med venner. Dagens 3–retters for kr 625. Spiseplikt på fredager og lørdager.  (Vi ta kun betalt med kort etter corona.) For alle selskaper over 10 stk vil det være en 10% service charge på regningen.

CATERING

Vi leverer mat til bryllup, jubileer, vennefester, styremiddager, middagsselskaper. Vi tilbyr restaurantens meny – eller retter etter dine ønsker, laget hos oss. Våre kokker bringer maten dit du vil til avtalt tid. Der legger vi siste hånd på verket, for perfekt presentasjon.