WINEMAKERS DINNER ONSDAG 3.MAI kl 19

5 retters meny komponert til smaking av 7 viner pluss aperitif. Kr 995. Dette blir en fantastisk mat- og vinkveld. Og her kan du lese om vinhuset, gjestene og hvilke viner du får smake I løpet av kvelden. I samarbeid med bl.a. Arctic Wine Import inviterer vi til festaften på Cru med selveste Franco Christoforetti […]

27.04.2017

5 retters meny komponert til smaking av 7 viner pluss aperitif. Kr 995. Dette blir en fantastisk mat- og vinkveld. Og her kan du lese om vinhuset, gjestene og hvilke viner du får smake I løpet av kvelden.

I samarbeid med bl.a. Arctic Wine Import inviterer vi til festaften på Cru med selveste Franco Christoforetti fra vingården Vigneti Villabella onsdag 3. mai. Christoforetti tar med seg sin italienske kokk David Ospite fra Villa Cordevigos 1-stjernes Michelin restaurant.

Vigneti Villabella ble grunnlagt i 1971 av Walter Delibori og Giorgio Christoforetti, som fortsatt eier og produserer de store klassiske vinene fra Calmasino i Verona området, sammen med sine respektive familier.

Villa Cordevigo i Cavaion Veronese er omgitt av 100 hektar med vinmarker og olivenlunder som representerer en syntese av Villabella-prosjektet. Målet for dette prosjektet er å bevare og fremme lokal kultur og tradisjon basert på respekt for landet og dets historie. På denne måten ønsker de å tilby forbrukere over hele verden et utvalg av typisk italiensk vin av høy kvalitet.
Villa Cordevigo Wine Relais er omgjort til et flott 5-stjerners hotell med sine to restauranter, hvorav den ene med 1 Michelinstjerne. Det er en av kokkene fra denne restauranten som kommer og gjesteopptrer på Cru Vin & Kjøkken onsdag.

Aperitiff; Rotari Riserva Brut
Det vil bli servert en 5-retters meny tilpasset disse vinene:
• Villabella La Toretta Soave Classico DOC 2015
• Villa Cordevigo Bianco 2013
• Villabella Bardolino Chiaretto Classico Organic DOC 2016
• Villabella Ripasso Superiore DOC 2014
• Villabella Amarone Valpilecca Classico DOC 2008
• Villa Cordevigo Rosso 2009
• Villabella Fiordilej Passito 2011

Når: Onsdag 3. mai kl. 19.00 – 22.00
Meny: 5-retters meny med viner
Pris: kr 995
Foredrag og introduksjon av Franco Christoforetti (på
Engelsk) .

Les flere saker